O BALU

Bal Przedsiębiorców to wydarzenie tworzone z myślą o lokalnym biznesie.
Pragniemy zintegrować małych i dużych przedsiębiorców z powiatów świdnickiego, wałbrzyskiego i dzierżoniowskiego. Podczas wieczoru wypełnionego emocjonującą rozrywką, wspólnie z firmami będziemy licytować wyjątkowe usługi i produkty, a pieniądze z licytacji przekazane zostaną na cele charytatywne.

Bal Przedsiębiorców odbędzie się 25 kwietnia 2020 na Zamku Książ. Udział w nim to prestiż dla firmy, a także okazja do promocji oraz zabawy. W ramach pierwszej edycji odbędzie się uroczysta kolacja, emocjonujące licytacje poprowadzone przez konferansjera i showmena, efektowny pokaz barmański, zabawa taneczna do białego rana przy energetycznej muzyce granej w 100% na żywo oraz występ gwiazdy wieczoru.

ORGANIZATOR

Organizatorem wydarzenia jest Stowarzyszenie BUDZIK. Jego członkami są ludzie z pasją i przedsiębiorcy związani ze światem biznesu i mediami, doświadczeni w organizacji i produkcji wydarzeń.

MEDIA

Wydarzenie będzie szeroko komentowane w mediach tradycyjnych: telewizja, radio, prasa oraz online: portale i media społecznościowe. Zapewniamy minimum 5-ciu wysokiej jakości patronów medialnych i szeroki oraz profesjonalny zakres działań wizerunkowych przed, w trakcie oraz po wydarzeniu.