MENU

MIĘSNE

Przystawka
• Fuagra z gęsi na selekcji sałat ze świeżą figą

Danie główne
• Złociste udko z kaczki na musie z selera z nutą białej czekolady na pure`e z batatów z sałatką królewską

Deser
• Pistacjowy torcik na prażonych płatkach migdałów

Zimne przystawki
• Tatar wołowy na chrupiącej grzance
• Cielęcina z kurkami
• Kruche babeczki z symfonią musów
• Galeria regionalnych serów żółtych i pleśniowych z miodem
• Wybór wędlin swojskich
• Raki z dipem chrzanowym we francuskich łyżeczkach
• Saszetki z łososia wędzonego z musem śmietanowo orzechowym
• Bruschetta
• Pieczywo mieszane
• Masło

Bufet dań gorących
• Aksamitny krem z pomidorów z francuska diablotką
• Kurczak zapiekany pod serem z warzywami Juliene
• Makaron Penne ze szpinakiem
• Sola w sosie musztardowo śmietanowym
• Bufet deserowy
• Kawa z ekspresu Herbaty (czarna z cytryną, owocowe , zielona)
• Galeria ciast domowych
• Świeże owoce

Napoje serwowane do stołu
• Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy)
• Woda mineralna z cytryna i miętą
• Coca cola
• Wina
• Napoje wysokoprocentowe